furtun hidraulic, furtun pvc, furtun termoplastic, furtun industrial, teava hidraulica, racorduri hidraulice
switch to English version

Despre Thunderflex Huedin

Producatorul european de furtun hidraulic

 

THUNDERFLEX cu sediul in Huedin (CJ), parte a grupului CIDAT SPA Italia, este producator de furtun hidraulic de diverse tipuri si aplicatii.
 

Productia a inceput in anul 2006 si in prezent aproximativ 90% este livrata in Comunitatea Europeana si in alte tari din intreaga lume. 
 

Produsele Thunderflex sunt prezente in toate aplicatiile hidraulice, din diferite domenii de activitate: constructii, agricultura, transport, minerit, constructii navale si altele.
 

Calitatea produselor si serviciile firmei sunt cunoscute peste tot ca fiind printre cele mai bune si reprezinta baza pe care Thunderflex isi construieste viitorul. 

Prin eforturi continue si din dorinta de a fi alaturi de clientii nostri, ne-am propus sa comercializam  intreaga gama de produse industriale folosite in domeniu, adica furtunuri hidraulice cu insertii metalice multiple, furtunuri industriale, furtunuri din PVC, furtunuri termoplastice, racorduri hidraulice si teava hidraulica.

Toate produsele fabricate si comercializate de THUNDERFLEX sunt recunoscute pe plan national si international pe piata de desfacere, pentru calitatile superioare si rezistenta mare in conditii de lucru dificile.

 

 

 

CONT DISTRIBUITOR
Login: Parola:

Ati uitat parola?


Top vanzari